Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2018-12-11 01:17

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/pa-stan/ata-ute/eloge-for-olsatsning-men-maten-spretar/

Äta ute

Eloge för ölsatsning men maten spretar

Öl, bröd och smör.
Bild 1 av 4 Öl, bröd och smör. Foto: Krogkommissionen
Friterad gris (85 kronor) och lufttorkad skinka från Fors säteri.
Bild 2 av 4 Friterad gris (85 kronor) och lufttorkad skinka från Fors säteri. Foto: Krogkommissionen
Bild 3 av 4 Öl, Primus lux. Foto: Krogkommissionen
Kams med lagrad ost och hasselnötter (125 kr).
Bild 4 av 4 Kams med lagrad ost och hasselnötter (125 kr). Foto: Krogkommissionen

Nya Carnegiebryggeriet. Restaurangdelen är misstänkt lik en personalmatsal och menyn är sparsam. För att bli ett utflyktsmål för andra än ölälskare krävs en uppryckning i köket.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in