Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-02-22 21:53

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/pa-stan/ata-ute/en-omsorgsfull-fest-fran-borjan-till-slut/

Äta ute

En omsorgsfull fest från början till slut

Bild 1 av 4 Anklår med potatisdumplingar.
Bild 2 av 4 Råbiff med tillbehör.
Bild 3 av 4 Zur, soppa som serveras i ett bröd.
Bild 4 av 4 Chokladfondue med maräng.

Mormors kök. En mormor är någon att anförtro sig till, och som serverar vällagad mat utan moderna påfund som lågkolhydratkost. Och den polska mormor som just nu ­serverar mat till fyndpris på Östermalm vill vi gärna bygga en djupare relation med.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in