Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-12-08 05:17

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/pa-stan/ata-ute/esperanto-en-forestallning-med-smaken-i-centrum/

STHLM

Esperanto: En föreställning med smaken i centrum

Bild 1 av 8 Grillad svartrot med tryffelkräm.
Bild 2 av 8 Vildand stekt i vinbär med kål.
Bild 3 av 8 Innovativ brödservering i en liten ask.
Bild 4 av 8 Glaskannan fylls med svamp­- te och torkad svartrot.
Bild 5 av 8 På Esperanto är det lugnt, stilla och avskalat.
Bild 6 av 8 Konserverad äggula med en rejäl klick löjrom.
Bild 7 av 8 Ljuvlig jordärtskocka som smaksatts med tryffel.
Bild 8 av 8 De halmade ostronen öppnas direkt vid borden.

Krogkommissionen. I den vackra, avskalade lokalen står maten i fokus. En middag på den av Michelinguiden stjärn- beprydda restaurangen är en magnifik helhetsupplevelse.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in