Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-03-02 09:54

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/pa-stan/ata-ute/fran-harliga-hojder-till-de-dystraste-djup/

Krogkommissionen

Från härliga höjder till de dystraste djup

Bild 1 av 4 Chambre separée i källaren.
Bild 2 av 4 Oxtartaren (150kr) är ledsamt ofokuserad.
Bild 3 av 4 Desto bättre är den smäktande buffel­mozza­rellan i vinägrett (135 kr).
Bild 4 av 4 De friterade oreokakorna (110 kr) är ljuvliga men vaniljglassen smakar is.

Un poco. Det var länge sedan Krogkommissionen hade en så ojämn krogkväll. Menyn må vara typisk för en amerikansk ­fin­italienare men när rätterna bärs in börjar en halsbrytande tur.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in