Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-10-14 11:16

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/pa-stan/ata-ute/fran-harliga-hojder-till-de-dystraste-djup/

Äta ute

Från härliga höjder till de dystraste djup

Bild 1 av 4 Chambre separée i källaren.
Bild 2 av 4 Oxtartaren (150kr) är ledsamt ofokuserad.
Bild 3 av 4 Desto bättre är den smäktande buffel­mozza­rellan i vinägrett (135 kr).
Bild 4 av 4 De friterade oreokakorna (110 kr) är ljuvliga men vaniljglassen smakar is.

Un poco. Det var länge sedan Krogkommissionen hade en så ojämn krogkväll. Menyn må vara typisk för en amerikansk ­fin­italienare men när rätterna bärs in börjar en halsbrytande tur.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in