Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-10-28 06:36

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/pa-stan/ata-ute/hel-misslyckade-experiment-pa-gasterna/

Krogkommissionen

H.E.L.: Misslyckade experiment på gästerna

Bild 1 av 4 Pork roll, 90 kronor.
Foto: Krogkommissionen
Bild 2 av 4 Meatballs (köttbullar med fläsk) tofu och ris, 230 kronor.
Foto: Krogkommissionen
Bild 3 av 4 H.E.L. står för Harbin engineering lab.
Foto: Krogkommissionen
Bild 4 av 4 Desserten visible på fikon, hallon och mandel, 150 kronor.
Foto: Krogkommissionen

Krogkommissionen. H.E.L. liknar ett laboratorium som vill göra experiment på gästerna. Vi föreslår att de koncentrerar sig på maten i stället.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in