Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-05-21 08:52

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/pa-stan/ata-ute/ilse-mat-med-omsorg-som-fortjanar-fler-gaster/

Äta ute

Ilse: Mat med omsorg som förtjänar fler gäster

Bild 1 av 4 Smördegspaj med Kalixlöjrom, citronkräm och silverlök, 235 kronor.
Foto: Krogkommissionen
Bild 2 av 4 Burrata, basilika, tomat, cappelinibönor, bondbröd, 160 kronor.
Foto: Krogkommissionen
Bild 3 av 4 Jonas Wigert drev tidigare Bon Bon i lokalerna. Nu har hans restaurang fått nytt namn och ny inredning.
Foto: Krogkommissionen
Bild 4 av 4 Ilses petit fours, 95 kronor.
Foto: Krogkommissionen

Krogkommissionen. Ilse är ett elegant nytillskott där det lagas mat med omsorg – men den avslappnade restaurangen förtjänar en större publik.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in