Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-11-24 20:01

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/pa-stan/ata-ute/la-bocca-en-bit-kvar-till-att-bli-basta-italienaren/

Krogkommissionen

La bocca: En bit kvar till att bli bästa italienaren

Bild 1 av 4 Polenta med tryffel.
Foto: Krogkommissionen
Bild 2 av 4 Carciofo fritti, 155 kronor.
Foto: Krogkommissionen
Bild 3 av 4 På La bocca lever drömmen om att skapa Nordens bästa italienska restaurang.
Foto: Krogkommissionen
Bild 4 av 4 Semifreddo med italiensk maräng, 155 kronor.
Foto: Krogkommissionen

Krogkommissionen. Affischnamnet på La bocca flyttade till Skåne – kvar blev en berg- och dalbana och en dröm om en italiensk krog.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in