Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-06-02 20:09

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/pa-stan/ata-ute/nisch-nar-gasten-inte-far-valja-kan-det-anda-bli-valdigt-bra/

Krogkommissionen

Nisch: När gästen inte får välja kan det ändå bli väldigt bra

Liten rågbrödssnitt som serveras till ankbröst.
Liten rågbrödssnitt som serveras till ankbröst. Foto: Krogkommissionen

Krogkommissionen. Fasta menyer likt dem som serveras på Nisch har både fördelar och nackdelar: Möjligheterna för gästen att slinka in eller anpassa kvällen efter sin egen smak och plånbok är små, å andra sidan ger det köket större chanser att spela ut hela sitt register. På Nisch överväger fördelarna, tycker Krogkommissionen.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in