Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-07-11 19:23

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/pa-stan/ata-ute/pa-derelict-handlar-det-om-ravaror-och-matnorderi/

STHLM

På Derelict handlar det om råvaror och matnörderi

Bild 1 av 4 Sotad strömming serveras med ättika.
Foto: Krogkommissionen
Bild 2 av 4 Förrätt med glödande enris och pinnbröd.
Foto: Krogkommissionen
Bild 3 av 4 Blåbär på strå.
Foto: Krogkommissionen
Bild 4 av 4 Klisterlappar på ett elskåp är det enda som avslöjar Derelict utifrån.
Foto: Krogkommissionen

Krogkommissionen. På den lilla lönnkrogsliknande restaurangen Derelict handlar allt om råvaran. Men det dröjer inte länge förrän matnörderiet tar över.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in