Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-12-06 00:02

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/pa-stan/ata-ute/prospero-envaldiga-kockar-skapar-matmagi-i-sibirien/

Krogkommissionen

Prospero. Enväldiga kockar skapar matmagi i Sibirien

”Snacks” bestående av bland annat lakto-jästa grönsaker och grönsaksbuljong.
”Snacks” bestående av bland annat lakto-jästa grönsaker och grönsaksbuljong. Foto: Krogkommissionen

Krogkommissionen. Prospero i Vasastan vill bidra till en mer hållbar utveckling och serverar en prisvärd, fast meny med bara lite kött men desto mer syrat och fermenterat. Låter det präktigt? Det är magiskt, tycker Krogkommissionen.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in