Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2018-12-15 05:41

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/pa-stan/ata-ute/rawbata-japansk-grillteknik-overglanst-av-vattenbakelse/

Äta ute

Rawbata: Japansk grillteknik överglänst av vattenbakelse

Halstrad tonfisk.
Bild 1 av 4 Halstrad tonfisk. Foto: Krogkommissionen
Regndroppskaka.
Bild 2 av 4 Regndroppskaka. Foto: Krogkommissionen
Bild 3 av 4 Helgrillad sea bream. Foto: Krogkommissionen
Grillade smårätter.
Bild 4 av 4 Grillade smårätter. Foto: Krogkommissionen

KROGKOMMISSIONEN. Krogtäta Rörstrandsgatan har fått ett nytt, trendigt tillskott. På nyöppnade Rawbata grillar man enligt den japanska tekniken robatayaki.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in