Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-11-28 08:05

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/pa-stan/ata-ute/rawbata-japansk-grillteknik-overglanst-av-vattenbakelse/

Krogkommissionen

Rawbata: Japansk grillteknik överglänst av vattenbakelse

Bild 1 av 4 Halstrad tonfisk.
Foto: Krogkommissionen
Bild 2 av 4 Regndroppskaka.
Foto: Krogkommissionen
Bild 3 av 4 Helgrillad sea bream.
Foto: Krogkommissionen
Bild 4 av 4 Grillade smårätter.
Foto: Krogkommissionen

KROGKOMMISSIONEN. Krogtäta Rörstrandsgatan har fått ett nytt, trendigt tillskott. På nyöppnade Rawbata grillar man enligt den japanska tekniken robatayaki.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in