Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-05-21 05:07

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/pa-stan/ata-ute/soyokaze-imponerande-nar-kocken-sjalv-far-valja/

Äta ute

Soyokaze: Imponerande när kocken själv får välja

Bild 1 av 4 Nordiska fiskar som uer, röding och abborre samsas med sjöborre, hummer och tonfisk.
Foto: Krogkommissionen
Bild 2 av 4 12 platser och fast meny för 900 kronor är vad som erbjuds i den rofyllda lokalen.
Foto: Krogkommissionen
Bild 3 av 4 Rättika marinerad på flera färgglada sätt. (Bilden är beskuren)
Foto: Krogkommissionen
Bild 4 av 4 Sjöborre från både Island och Galicien serveras på Soyokaze.
Foto: Krogkommissionen

Krogkommissionen. Nivån på japanska restaurangen Soyokaze blir imponerande hög när kocken själv får välja.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in