Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-04-04 05:56

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/pa-stan/ata-ute/svajigt-men-lovande/

STHLM

Svajigt – men lovande

Buffelmozzarella med hackade oliver, bläckfisk och knapriga grodlår samsas på menyn.
Buffelmozzarella med hackade oliver, bläckfisk och knapriga grodlår samsas på menyn. Foto: Robin Haldert
På nyöppnade Nybrogatan 38 möts Krogkommissionen av humana priser, ambitioner och glatt humör, men i längden måste köket leverera jämnare och misstagen bli färre.
Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in