Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-05-19 17:40

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/pa-stan/ata-ute/tre-krogar-for-dig-som-vill-ata-kott/

Äta ute

Tre krogar för dig som vill äta kött

Entrecote wagyu på Las Brasas. Foto: Krogkommissionen

Hellre äta bra kött sällan, än dåligt kött ofta. Här är tre restauranger i Stockholm som serverar gott kött. De har alla testats det senaste halvåret.

Rätta artikel

Las Brasas: Högklassigt kött hanteras med största finess

Köket håller generellt hög klass, med mycket gott handlag, stor respekt för råvarorna och smaklökarna på rätta stället. Köttet är av högsta kvalitet och har behandlats med all den omsorg man kan kräva. Här serveras några av de bästa köttbitar KK:s utsända ätit på länge. 

Hemsida: https://www.lasbrasas.se/  Prisklass: Mellan.

Tablebreaker för två på Brisket & Friends. Foto: Krogkommissionen

Brisket & Friends: Fest för köttätare med tunna plånböcker

Det möra köttet är Brisket & Friends trumfkort, även nu när de öppnat filial inne i stan. Maten beställs vid kassan och serveras oceremoniöst på brickor med bara papper på. Här kan även unga gäng med tunna plånböcker göra sig en glad kväll. 

Hemsida: https://www.brisketandfriends.se/ Prisklass: Mellan.

Internationell stämning på Bonnie's. Foto: Krogkommissionen

Bonnie’s: Matlagning med hög wow-faktor

Bonnie’s kunna vara kulissen till ett tjusigt, kolonialdoftande kostymdrama och det internationella köket passar bra ihop med interiörerna. Paradrätten chateaubriand är en fantastiskt välgrillad köttbit med klassisk fransk bordelaisesås till. 

Hemsida: https://bankhotel.se/sv/restaurants/bonnies/ Prisklass: Mellan.

Läs fler av Krogkommissionens tester