Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-04-07 22:52

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/pa-stan/ata-ute/videgard-trendigt-nikkeikok-dar-japan-moter-peru/

Krogkommissionen

Videgård: Trendigt Nikkeikök där Japan möter Peru

Sushi doughnut, med helgeflundra och tonfisk, 155 kronor.
Sushi doughnut, med helgeflundra och tonfisk, 155 kronor. Foto: Krogkommissionen

Krogkommissionen. Stjärnkrögaren Erik Videgård fortsätter att introducera nya spännande smaker för stockholmarna. En trappa upp i Sturegallerian ligger hans nya oas där det serveras goda och vackra rätter med mycket fisk, skaldjur och grönt. 

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in