Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-09-22 02:29

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/podcast/fahlisamtal/2014/11/05/fahl-i-samtal-avsnitt-4-christer-bjorkman/

Fahl i samtal

Fahl i samtal, avsnitt 4: Christer Björkman

Han styr Melodifestivalen med järnhand, men hans liv innan tävlingen var också rafflande. Christer Björkman berättar om uppväxten i Borås med en ung roulettedrottning till mamma och ett hockeyproffs till styvpappa, åren på Studio 54 i New York på 1970-talet, hur man driver en kändisfrisörsalong i Västergötland, och om hur han klev tillbaka in i garderoben när han vann Melodifestivalen 1992. Dessutom försöker Hanna Fahl pressa honom på nyheter om nästa års schlagertävling – och får honom att läsa upp ett sms. Inspelat med publik på Teater Brunnsgatan 4.