Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-12-06 05:32

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/podcast/mixed-zone/2015/06/13/dn-moter-marta/

Mixed zone

DN möter Marta

Marta är spelaren som inte behöver någon presentation. Den 29-åriga brasilianskan har tillhört världsscenen i 12 år. Hon har varit en vinnare, i alla klubbar hon spelat för, hon har utsetts till världens bäste fotbollsspelare fem år i följd. I Mixed Zone pratar hon om VM, om längtan att äntligen få vinna något med landslaget, och om varför hon valde att bosatta sig i Malmö, trots att hon kunde tjänat bättre pengar på kontinenten.