Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-12-15 18:02

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/podcast/mixed-zone/2015/06/23/dn-moter-lilie-persson/

Mixed zone

DN möter Lilie Persson

Helgjuten insats mot USA, krampaktigt mot Nigeria och Australien, förlust mot en bättre motståndare i åttondelen. Så sammanfattade assisterande förbundskapten Lilie Persson den svenska VM-insatsen, timmarna innan hon och laget lämnade VM-staden Ottawa och åkte hem.

Hon vädrade också missnöje med att förberedelserna inför VM blev för knappa. Och hon svarade på frågan om hon kan tänka sig att ta över om Pia Sundhage lämnar landslaget.