Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-03-04 18:07

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/podcast/synfalt-framat/2014/05/06/17-linda-norberg/

Synfält Framåt

17. Linda Norberg

Linda Norberg kandiderar för moderaterna i Nacka kommun. Vi utreder framförallt skolpolitiken som är Lindas huvudfokus. Är det bra med kommuner som huvudmän för skolorna? Är det bra med mindre klasser? Och är vi egentligen så usla i skolan?

Lindas boktips är Texmex från grunden av Jonas Cramby.

Lyssna här nedan, ladda ner filen, prenumerera på feeden eller prenumerera på iTunes.