Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-11-28 21:43

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/podcast/synfalt-framat/2014/06/02/21-adam-cwejman/

Synfält Framåt

21. Adam Cwejman

Vi tog tåget till Göteborg för att träffa Adam Cwejman som kandiderar till riksdagen för Folkpartiet i Göteborg. Vi diskuterar liberalism, hur det fungerar med lägstalöner och framförallt integration som Adam jobbar med till vardags.

Adams boktips är Vägen till träldom av Friedrich Hayek.

Säg hej till @adamcwejman på Twitter.

Lyssna här nedan, ladda ner filen, prenumerera på feeden eller prenumerera på iTunes.