Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-07-19 06:12

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/resor/kanada/champagnepuder-i-os-backar/

Resor

Champagnepuder i OS-backar

Bild 1 av 3 Även den bäste kan vurpa. Stig Finnoy Amdam från Norge försöker resa sig upp efter ett fall.
Bild: Kristen Rekdal
Bild 2 av 3 Peak2Peak blev färdig i fjol och går mellan Whistler Mountain och Blackcomb Mountain.
Bild: Elisabeth Sjökvist
Bild 3 av 3 Det finns omkring 200 nedfarter i området, plus nästan oändliga möjligheter till offpiståkning och lössnö.
Bild: Elisabeth Sjökvist

Till Whistler åker man som svensk först och främst för att få uppleva den för oss speciella snön. Torr och lätt. Det snöar mellan tio och fjorton meter per säsong.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in