Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-02-25 16:12

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/resor/malaysia/matbloggare-med-koll/

Resor

Matbloggare med koll

Bild 1 av 3 Honey Ahmad och Mohd Adly Rizal, Fried Chillies, gillar Indian Kitchen. Hårt jobb i köket på Chelo's seet appam.
Bild: Annika Goldhammer
Bild 2 av 3 Meena Periasamy tar med familjen och DN på en malaysisk söndagsmiddag på Sek Yuen.
Bild: Annika Goldhammer
Bild 3 av 3 Michael Hong serverar sin stamgäst Robyn Eckhardt en ljuvlig fisksoppa på restaurang SS20 Fish Head Noodle.
Bild: Annika Goldhammer

Matbloggarna i Kuala Lumpur är en perfekt utgångspunkt för dem som vill ha hjälp att hitta i myllret av restauranger. DN Resor stämde träff med tre av bloggarna. Uppdraget: Ta oss till en favoritrestaurang – någon med atmosfär, god mat och låga priser.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in