Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-12-11 13:43

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/resor/spanien/caceres-spaniens-gastronomiska-huvudstad/

Resor

Cáceres – Spaniens gastronomiska huvudstad

Bild 1 av 3 Gamla staden i Cáceres är Unescoskyddad och sköts noggrant.
Foto: Carin Tegner
Bild 2 av 3 Den röda paprikan är den som färgar de flesta chorizos i Spanien.
Foto: Carin Tegner
Bild 3 av 3 Fontän av ett Mig-plan.
Foto: Carin Tegner

Ett sovjetiskt Mig-plan i en 16 meter hög fontän. En fårost som av misstag blev en storsäljare. Eller en tvåstjärnig Michelin-kock som egentligen är en konststudent. Cáceres är Spaniens gastronomiska huvudstad 2015.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in