Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-06-23 11:17

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/resor/usa/en-kock-pa-matjakt-i-harlem/

RESOR

En kock på matjakt i Harlem

Marcus Samuelsson är född i Etiopien och kom till Partille som treåring. Han har bott i New York i nio år, där han är delägare och kökschef på Aquavit som serverar skandinavisk mat.
Marcus Samuelsson är född i Etiopien och kom till Partille som treåring. Han har bott i New York i nio år, där han är delägare och kökschef på Aquavit som serverar skandinavisk mat. Bild: Chris Maluszynski

För två år sedan flyttade den svenske stjärnkocken Marcus Samuelsson till Harlem, en stadsdel i stor förändring. Här tipsar han om sina favoritställen.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in