Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-19 10:26

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/resor/vilda-fuerteventura-med-havet-standigt-narvarande/

RESOR

Vilda Fuerteventura – med havet ständigt närvarande

Bild 1 av 2 Väg FV-1 skär genom Parque Natural de las Dunas de Corralejo med dess sanddyner som sträcker sig nästan ända ner till havet.
Foto: Anna W Thorbjörnsson och Marko T Wramén
Bild 2 av 2 På vägen längs nordkusten mellan Majanicho och fyren El Tóston tar sig surfsugna till sina favoritplatser på olika sätt.
Foto: Anna W Thorbjörnsson och Marko T Wramén

Här är klipporna branta, här skummar vågorna, här gömmer sig öde stränder i dolda vikar. Här är landskapet svartnat av stelnad lava. Här finns mycket att upptäcka, ändå är det relativt få som är här. Välkommen till norra Fuerteventura – den vilda kusten.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.