Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-07-14 19:29

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/arjen-robben-klar-for-comeback/

Sport

Arjen Robben klar för comeback

Arjen Robben gör comeback. Arkivbild.
Arjen Robben gör comeback. Arkivbild. Foto: Matthias Schrader/AP

Arjen Robben gör comeback. 36-åringen är klar för FC Groningen i nederländska Eredivisie.

TT Text

Nederländaren har ett digert cv och har vunnit bland annat Champions League, Premier League och Bundesliga. Robben avslutade karriären 2019 efter tio säsonger i Bayern München. Dessförinnan spelade han i både Real Madrid och Chelsea.

Yttermittfältaren har en speciell relation till Groningen i och med att det var där han inledde sin karriär som tolvåring.

– Jag vet att mitt driv och min motivation kommer vara hundraprocentig. Min dröm är att spela i Groningen-tröjan. Vi är inte där än, men man kan drömma, säger han i en video på klubbens Twitterkonto.

Ämnen i artikeln

Fotboll

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt