Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-10-01 18:33

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/bandy-vm-i-irkutsk-stalls-in/

Sport

Bandy-VM i Irkutsk ställs in

Ryssland och Sverige möttes i VM-finalen i Irkutsk 2014. I höst skulle VM avgjorts i staden igen, men mästerskapet ställs nu in.
Ryssland och Sverige möttes i VM-finalen i Irkutsk 2014. I höst skulle VM avgjorts i staden igen, men mästerskapet ställs nu in. Foto: Martin Henriksson/Bildbyrån

Bandy-VM i Irkutsk skulle ha avgjorts i april men flyttades fram till 5-11 oktober. Nu står det klart att mästerskapet ställs in, det meddelar Ryska bandyförbundet på sin hemsida.

DN-TT Text

Sedan tidigare har det stått klart att både Sverige och Finland tackat nej till deltagande i höstens bandy-VM på grund av de reserestriktioner som införts på grund av coronavirusets spridning. Nu ställs mästerskapet in helt, skriver rusbandy.ru, något som bandypuls.se var först med att rapportera i Sverige.

Nästa års VM är planerat att spelas i ryska Syktyvkar i månadsskiftet mars-april.

Ämnen i artikeln

Bandy-VM
Bandy

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt