Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-09-18 10:54

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/brady-gjorde-historisk-touchdown-men-forlorade/

Sport

Brady gjorde historisk touchdown men förlorade

Det blev förlust för Tom Brady i debuten för Tampa Bay Buccaneers.
Det blev förlust för Tom Brady i debuten för Tampa Bay Buccaneers. Foto: Chris Graythen/Getty Images

Tom Brady lämnade i våras New England Patriots efter 19 säsonger i klubben. 43-åringen skrev ett tvåårsavtal med Tampa Bay Buccaneers, och gjorde i natt sin debut för Floridalaget.

TT Text

I toppmötet mot New Orleans Saints blev Brady den äldsta spelaren att någonsin göra en touchdown, 43 år gammal, när han sprang in sex poäng från nära håll.

Det slutade dock med förlust för Tom Brady, som i övrigt hade en tuff match med två dåliga passningar, så kallade interceptions. Saints lyckades vinna med 34–23 – ledda av sin quarterback Drew Brees, 41 år gammal.

Läs mer: Tom Bradys resa – från oönskad till bäst i världen

Ämnen i artikeln

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt