Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-19 07:41

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/det-nya-coronaviruset-och-idrotten-folj-utvecklingen-live/

SPORT

Det nya coronaviruset och idrotten – följ utvecklingen live

Bild 1 av 2 Turkiet stoppar volleyboll-, basket- och fotbollsligan. Svenska stjärnan Isabelle Haak är en av dem som nu får ta paus.
Foto: IPA
Bild 2 av 2 Ingen WTA-tennis för Rebecca Peterson på ett bra tag. Grand slam-tävlingen Franska öppna en av tävlingarna som skjuts upp.
Foto: Andy Wong/AP

Det nya coronaviruset påverkar idrotten i hög grad med inställda tävlingar och tävlingar som hålls utan publik. Följ utvecklingen här.

Liveeventet är inte längre tillgängligt.

Ämnen i artikeln

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt