Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-06-16 04:09

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/dif-nyforvarvet-tar-pa-sjalvfortroendet-att-vara-bankad/

SPORT

Dif-nyförvärvet: Tar på självförtroendet att vara bänkad

Kalle Holmberg under Djurgårdens sista öppna träning på Kaknäs innan allsvenska premiären. ”Ska man se det positivt har jag fått mer träning och haft tid att kommit in i gänget och lära känna alla, både på och utanför planen”, säger nyförvärvet om den uppskjutna tävlingsstarten.
Kalle Holmberg under Djurgårdens sista öppna träning på Kaknäs innan allsvenska premiären. ”Ska man se det positivt har jag fått mer träning och haft tid att kommit in i gänget och lära känna alla, både på och utanför planen”, säger nyförvärvet om den uppskjutna tävlingsstarten. Foto: Johanna Lundberg/Bildbyrån

När Djurgården säkrade SM-guldet i fjol mötte laget IFK Norrköping i den sista avgörande omgången. I Peking fanns då en 26-årig anfallare som, trots en skytteligaseger två år tidigare, hade fått blygsamt med speltid under säsongen.

I januari värvades han till Djurgården. När Kalle Holmberg på söndag gör allsvensk debut i stockholmsklubben finns revanschlusta efter tuffa fjolåret.

– När du inte får spela i Norrköping och så vill regerande mästarna ha en. Det är klart det känns roligt, säger Kalle Holmberg till DN.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in