Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-12 22:55

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/domaren-uppmanade-mig-att-spela-pa-min-egen-match/

SPORT

”Domaren uppmanade mig att spela på min egen match”

Svensk basket fortsätter att skakas av misstankar om fusk. Nu berättar en stjärnspelare att han blivit uppmanad av en domare att satsa pengar på sitt eget lag.
Svensk basket fortsätter att skakas av misstankar om fusk. Nu berättar en stjärnspelare att han blivit uppmanad av en domare att satsa pengar på sitt eget lag. Foto: Anna Tärnhuvud/Bildbyrån

Han har en lång och framgångsrik karriär bakom sig inom svensk basket. Nu väljer han att berätta om dagen då han inför en match blev uppmanad av domaren att satsa pengar på sitt lag eftersom matchen var ”säker.”
– Det är bra om sanningen kring allt det här kommer ut, säger spelaren.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.