Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-08-03 22:47

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/edmontons-arena-vattenskadad-efter-storm-ska-vara-vard-for-nhl-slutspelet/

Sport

Edmontons arena vattenskadad efter storm – ska vara värd för NHL-slutspelet

Edmontons hemmaarena Rogers Place. Arkivbild.
Edmontons hemmaarena Rogers Place. Arkivbild. Foto: Jason Franson/AP

Rogers Place i Edmonton, en av två arenor som ska användas under NHL-återstarten om lite mer än två veckor, drabbades av en rejäl storm som drog in över området natten till fredag.

TT Text

Videoklipp på sociala medier visar hur vatten strömmar in i arenan och fyller en entréhall. Även hagel ska ha drabbat området. Enligt de första rapporterna var det oklart om skadan begränsats till de yttre delarna av anläggningen.

Arenans officiella Twitterkonto bekräftar förödelsen.

”Rogers Place har drabbats av en vattenskada i huvudentrén, tillsammans med några mindre läckor i andra delar av byggnaden”, skriver arenakontot och fortsätter:

”Vi utvärderar skadan och är för närvarande övertygade om att detta inte kommer hämma vår planering och våra förberedelser inför vårt värdskap. Mer information kommer när det finns tillgängligt.”

Edmonton och Toronto ska fungera som nav när NHL-slutspelet inleds den 1 augusti.

Ämnen i artikeln

Ishockey NHL
Ishockey

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt