Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-12 02:31

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/felskickat-mejl-bakom-avskedandet-av-feltenmark/

SPORT

Felskickat mejl bakom avskedandet av Feltenmark

Anders Feltenmark i sin roll som Tre Kronors presschef tillsammans med dåvarande förbundskaptenen Pär Mårts under ishockey-VM i Tjeckien 2015.
Anders Feltenmark i sin roll som Tre Kronors presschef tillsammans med dåvarande förbundskaptenen Pär Mårts under ishockey-VM i Tjeckien 2015. Foto: Joel Marklund/Bildbyrån

Ett mejl som hamnade fel kom att leda till att informationsassistenten och Tre Kronors tidigare presschef Anders Feltenmark fick lämna sitt jobb på Svenska ishockeyförbundet.

– Mejlet var en av omständigheterna som gjorde att man varslade om avsked, säger Mats Larsson som är styrelseledamot i Svenska ishockeyförbundet och ordförande i förbundets juridiska kommitté.

Feltenmark själv menar dock att det felskickade mejlet inte var avgörande.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.