Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-27 14:38

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/fotboll/aguero-skadad-i-bilolycka/

SPORT

Agüero skadad i bilolycka

Manchester Citys Sergio Agüero.
Manchester Citys Sergio Agüero. Foto: Rui Vieira/AP/TT

Manchester City-anfallaren Sergio Agüero har skadat revbenen i en trafikolycka, uppger argentinska medier.

Argentinaren var på väg från en konsert i Amsterdam, med den colombianske sångaren Maluma, till flygplatsen för att flyga hem till Manchester när taxin han färdades i körde in i en stolpe.

Enligt ESPN:s källor missar Agüero lördagens Premier League-match mot Chelsea och även nästa veckas VM-kvalmatcher med Argentina är i farozonen. Agüero riskerar att bli borta i sex till åtta veckor.

Manchester City bekräftar på sin hemsida att Agüero varit med om en trafikolycka och skriver att han ska undersökas av klubbens läkare i dag fredag.

Ämnen i artikeln

Fotboll

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt