Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
En utskrift från Dagens Nyheter, 2018-11-19 02:01 Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/fotboll/aik-tvingas-till-rivalernas-hemmaplan-pa-grund-av-konsert/
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
Fotboll

AIK tvingas till rivalernas hemmaplan – på grund av konsert

AIK tvingas ta emot FC Nordsjälland i Europa League-kvalet på Tele2 Arena. Anledningen är att Justin Timberlake har en konsert på Friends Arena – två dagar före matchen. 

I torsdags slog AIK ut Shamrock Rovers i kvalet till Europa League. I nästa omgång ställs Solnalaget mot danska FC Nordsjälland. Första mötet spelas torsdagen den 26 juli i Danmark. Hemmamötet är schemalagt en vecka senare, och det på Tele2 Arena.

– Att spela den här matchen på Tele2 Arena ser AIK Fotboll som den bästa lösningen i den situation som har uppstått. Det är så klart tråkigt att behöva flytta från vår ordinarie hemmaarena, vår ambition är att ha en långsiktig dialog med Stockholm Live och försöka undvika situationer där andra arrangemang på arenan krockar med vårt spelprogram, säger Håkan Strandlund, tf vd i AIK Fotboll till klubbens hemsida. 

Läs mer: Norling efter dramat: ”Dags att tvätta min kostym” 

© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.