Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-11-25 04:38

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/fotboll/forbundets-jurister-begarde-ut-lundhs-bok-innan-den-kom-ut/

Sport

Förbundets jurister begärde ut Lundhs bok innan den kom ut

Innan utgivningen av Olof Lundhs nya bok ”Allsvenskan enligt Lundh” begärde Svenska Fotbollförbundet ut boken från förlaget. ”Om man är ute efter min bok i förväg och är så nervös, då har man ju något att dölja. För mig är detta ett obegripligt agerande”, säger han.
Innan utgivningen av Olof Lundhs nya bok ”Allsvenskan enligt Lundh” begärde Svenska Fotbollförbundet ut boken från förlaget. ”Om man är ute efter min bok i förväg och är så nervös, då har man ju något att dölja. För mig är detta ett obegripligt agerande”, säger han. Foto: Jonathan Näckstrand/Bildbyrån

Svenska fotbollförbundet ville ta del av hans nya bok i förväg. För att förbundet har saker att dölja, menar Olof Lundh, en av svensk fotbolls ledande opinionsbildare, som efterlyser större öppenhet från idrottsledare och hårdare granskning av sportens värld från medierna.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in