Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-27 13:36

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/fotboll/gais-vinnare-i-angestmatch-mot-ik-frej/

SPORT

GAIS vinnare i ångestmatch mot IK Frej

Mycket stod på spel i Superettanmatchen mellan GAIS och Frej på Gamla Ullevi.

Skadedrabbade Luka Mijaljevic blev stor matchhjälte och gav hemmalaget andrum när han satte matchens enda mål.

DN Text

Tisdagens seger innebär att GAIS nu har fem poäng ner till Gefle på kvalplats. Luka Mijaljevic mål efter en hörna i den 27:e minuten kan visa sig vara mycket viktigt när serien summeras.

Resultatet innebär att Frej ligger kvar näst sist på 22 poäng. Två, respektive tre poäng upp till Syrianska och Gefle på kvalplatserna.

Ämnen i artikeln

GAIS
Fotboll

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt