Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
Fotboll

Madrid och Chelsea överens om anfallsstjärnan

Diego Costa i Chelseatröjan.
Diego Costa i Chelseatröjan. Other: AP/TT

Chelsea och Atlético Madrid är överens om Diego Costa.

Anfallsstjärnan har fått tillåtelse att resa till Spanien för att genomgå en läkarundersökning, skriver den spanska storklubben på sin hemsida.

Anfallaren ser ut att återvända till Spanien. Chelsea och Atletico Madrid är initialt överens om en övergångssumma.

Den spanska tidningen AS skriver att Diego Costa kommer att genomgå en läkarundersökning idag. Spelaren uppges kosta omkring 570 miljoner kronor.

28-årige Diego Costas senaste tid har varit brokig. Efter förra säsongen, då han gjorde 20 mål i Premier League, fick han beskedet att han inte längre var önskvärd i klubben. Sedan dess har han inte tränat med Londonlaget, och vid flera tillfällen hamnat i ordkrig med tränaren Antonio Conte.

Costa spelade för Atlético Madrid 2010–2014. Han gjorde då 64 mål på 134 matcher för klubben. På grund av klubbens värvningsförbud kommer han inte att vara spelklar förrän januari.

Läs också: Diego Costa vägrar återvända till Chelsea

Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.