Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-27 13:55

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/fotboll/mexiko-till-fotbolls-vm-efter-seger/

SPORT

Mexiko till fotbolls-VM efter seger

Mexikos målvakt Ochoa och Panamas anfallare Gabriel Torres.
Mexikos målvakt Ochoa och Panamas anfallare Gabriel Torres. Foto: Eduardo Verdugo/AP

Mexiko besegrade Panama med 1–0 och är klart för fotbolls-VM i Ryssland 2018.

TT Text

Ett nickmål från Hirving Lozano i den 53:e minuten var tillräckligt för att Mexiko skulle vinna hemma på Azteca stadium, och nå VM-slutspelet för sjunde gången i rad.

Mexiko är med 17 poäng på sex spelade matcher den femte klara nationen, tillsammans med Brasilien, Japan, Iran och värdlandet Ryssland.

Ämnen i artikeln

Fotboll

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt