Logga in på Dagens Nyheter

Här kan du som DN-kund logga in för obegränsad läsning av DN.se och e-DN.

Med ett gratiskonto kan du följa skribenter och ämnen samt spara artiklar.

Fotboll

Norwich stod emot Manchester City

Manchester Citys förhoppningar om att vinna Premier League grusades något när bottenlaget Norwich klarade 0–0 hemma på Carrow Road.

Avståndet upp till Leicester är nio poäng efter 29 spelade omgångar av 38. Dessutom finns både Tottenham och Arsenal före City i tabellen.

City skapade förvånansvärt lite mot ett Norwich – med Martin Olsson som vänsterback – som haft stora defensiva problem under säsongen.

I stället var det Norwich som var närmast ett mål med ett skott i ribban.

– Vi är besvikna, vi försökte vara aggressiva med och utan boll. Vi visade rätt attityd, men vi kunde inte skapa några ytor. naturligtvis ska vi skapa mer chanser. Vi var för statiska längst fram, säger Citys manager Manuel Pellegrini.

Men han ger inte upp jakten på ligaguldet.

– Varje gång man tappar poäng blir det svårare, men man måste fortsätta tänka positivt. Vi måste försöka vinna så länge det är matematiskt möjligt att vinna ligan, säger han.

Målrikt var det i Bournemouth där hemmalaget slog Swansea med 3–2. En tung förlust för gambianske landslagsanfallaren Moudo Barrow (tidigare i IFK Norrköping och Östersund) som gjorde det första målet och spelade fram till det andra.

Stoke föll hemma mot Southampton med 1–2. Graziano Pellé gjorde båda målen för ”The Saints”.