Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-11-23 03:59

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/fotboll/stefan-billborn-firade-med-fansen-kunde-inga-ramsor/

Fotboll

Stefan Billborn firade med fansen: ”Kunde inga ramsor”

Hammarbys tränare Stefan Billborn framför Hammarbys klacksektion. Foto: TT

Stefan Billborn firade med fansen efter segern. 

Något han inte brukar göra efter Hammarbys matcher. 

– Jag kunde inga ramsor, men grabbarna hjälpte mig där, säger Hammarbys tränare. 

Stefan Billborn ledde Hammarby till en tredjeplats i årets allsvenska. Och efter matchen krävde fansen en sång av tränaren som till slut gav sig fram och gav fansen ramsan ”Här kommer hjältarna från söder”. 

– Jag brukar alltid gå direkt ner efter matchen och inte gå ut på planen. Men nu efter sista matchen tycker jag man kan kosta på dig det. Jag kunde inga ramsor, men grabbarna hjälpte mig där, säger Billborn på presskonferensen efter matchen. 

Billborn var nöjd med att Hammarby vann mot Häcken, men var samtidigt lite bitter över att Djurgården och Malmö gjorde sitt så att Hammarby inte vann SM-guldet. 

– Om några dagar kommer man tycka att det är en fantastisk säsong. Nu känns det halvknackigt, men vi vinner med tre mål mot Häcken och att jag är jättenöjd att vi får avsluta med en vinst, säger han. 

Hammarbys tränare passade också på att gratulera Djurgården till SM-guldet. . 

– Det är bara att gratulera. De tog flest poäng och då vinner man. Jag gör ingen djupanalys i andra lag, jag har fullt upp med mitt eget gäng.