Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
En utskrift från Dagens Nyheter, 2018-11-15 18:17 Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/fotboll/sundsvall-jagar-mikael-dahlberg/
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
Fotboll

Sundsvall jagar Mikael Dahlberg

Nu ger sig GIF Sundsvall in i jakten på Umeå FC:s U21-landslagsanfallare Mikael Dahlberg. - Det är ett intressant alternativ, säger Dahlberg själv.

Umeå-anfallaren Mikael Dahlberg har varit en omtalad man under vintern och våren. Först var det Djurgården, genom Åtvidaberg som visade intresse för 19-åringen. Sedan kom AIK, genom Café Opera, in i bilden och när Dahlberg uttalade sig positivt om AIK:s förslag bestämde sig Åtvidaberg för att tacka nej.

AIK har således sett ut att ligga först i racet, men nu ger sig även GIF Sundsvall in i jakten på Dahlberg som i går togs ut i det yngre U21-landslaget.

- Han var här i helgen med sin familj och såg bland annat matchen mot Örgryte. Vi presenterade oss för varandra och vi fick berätta vad vi står för, säger Giffarnas klubbchef Urban Hagblom till Dagbladet.

Mikael Dahlberg var nöjd med besöket och det han fick se.
- Ja, det ser intressant ut. Det var ett positivt besök och viktigt för mig att få träffa människor i klubben. Det känns också bra i och med att det är Norrlandslaget i allsvenskan, säger Dahlberg till Dagbladet.

Han planerar att lämna Umeå i sommar, men om det blir AIK eller GIF Sundsvall vet han inte.

© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.