Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-05-20 02:50

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/fotboll/walker-skadad-missar-motet-mot-falkenberg/

Fotboll

Walker skadad – missar mötet mot Falkenberg

Kevin Walker är muskelskadad och tvingas stå över onsdagens match mot Falkenberg. Foto: Johanna Lundberg/Bildbyrån

Kevin Walker tvingades gå av skadad när Djurgården mötte AIK i söndags. 

För Expressen bekräftar Djurgårdens sportchef Bosse Andersson att mittfältaren är muskelskadad och missar onsdagens match mot Falkenberg.

Rätta artikel

Efter en tung förlust mot AIK i söndags kommer ett tungt besked för Djurgården. 

Mittfältaren Kevin Walker skadades i derbyt och kommer missa matchen mot Falkenberg. Djurgårdens sportchef Bosse Andersson vet inte hur länge Walker kan tänkas missa vidare spel.

– Han kommer inte att komma till spel mot Falkenberg och sedan får vi återkomma exakt hur lång tid han kommer vara borta, säger Andersson till Expressen.

Efter Djurgårdens något tuffa säsongsstart var det här nyheter klubben gärna hade varit utan. Med endast tre vinster på åtta matcher har laget inte övertygat i allsvenskan.

Nu är det bara att invänta besked för hur länge Kevin kan tänkas vara borta. När Bosse Andersson får frågan av Expressen svarar han:

– Det är osäkert. Vi kan säga att han inte blir med mot Falkenberg och sedan får vi återkomma med tanke på att han är på undersökning nu. Vi får ta mer information när vi har fått alla fakta. Men mot Falkenberg är det fakta att han inte är med.