Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
En utskrift från Dagens Nyheter, 2018-11-14 21:01 Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/fotboll/wolff-eikrem-lamnar-mff/
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
Fotboll

Wolff Eikrem lämnar MFF

Other: Nils Jakobsson/Bildbyrån

Magnus Wolff Eikrem lämnar Malmö FF när kontraktet går ut vid årsskiftet.

Norrmannens sorti är knappast oväntad med tanke på att han under det senaste året fått lite speltid av tränaren Magnus Pehrsson. Wolff Eikrem fick bara spela från start i fyra matcher i fotbollsallsvenskan.

Totalt sett är dock den 27-årige mittfältarens facit i Skåneklubben imponerande. På tre säsonger och 66 allsvenska matcher gjorde Wolff Eikrem 12 mål och stod för 28 målgivande passningar. 

2016 stod han för 15 framspelningar – nytt allsvenskt rekord – och utsågs till årets mittfältare vid ”Allsvenskans stora pris”. Två SM-guld blev det också under åren i MFF.

”Att få vinna så mycket tillsammans med kompisarna i spelartruppen har varit fantastiskt”, säger Wolff Eikrem i ett pressmeddelande.

© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.