Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

DN-test: Superettan 2010

1 av 8

Förhandsfavoriten Vilket lag har fått flest segertips inför premiären?

Nästa fråga

2 av 8

Citatet "Vi har en treårsplan för att nå allsvenskan...i år går startskottet". Vilken superettan-tränare sa så på upptaktsträffen?

Nästa fråga

3 av 8

Rödblått hos svartvitt Landskrona Bois tränarduo Henrik Larsson och Hasse Eklund har båda spelat i Helsingborgs IF. Men hur många i spelatruppen har representerat den allsvenska föreningen?

Nästa fråga

4 av 8

Publikmagneten Till skillnad från allsvenskans publikkris lär bland annat Hammarbys medverkan ge superettans publiksnitt en rejäl skjuts. Men vilka vann publikligan i serien i fjol?

Nästa fråga

5 av 8

Bröderna Jagne AIK-anfallaren Saihou Jagne är utlånad till GIF Sundsvall där han återförenas med sin bror Alieu. Bröderna Jagne har spelat tillsammans i en annan superettan-klubb. Vilken?

Nästa fråga

6 av 8

Allsvensk rutin Hur många av de 16 lagen i årets serie har någon gång spelat i allsvenskan?

Nästa fråga

7 av 8

Trollgubben Laitinen Assyriskas nyförvärv från Hammarby, Haris Laitinen, har tidigare gjort 20 matcher i superettan, under säsongen 2006 för IFK Norrköping. Hur många mål låg han bakom då?

Nästa fråga

8 av 8

Superettans maratontabell Vilken klubb har gjort flest säsonger (inklusive 2010) i superettan sedan starten 2000?

Du har svarat på 0 av 8 frågor