Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer
Frågesport

Vad minns du från sportens värld i februari?

Alpina VM i Åre och längd-VM i Seefeld har dominerat nyhetsflödet i februari. Men det finns även plats för bandy, ishockey och fotboll i DN-sportens månadsquiz.

Rätta artikel

1 av 11

Valören. Anna Swenn–Larsson tog Sveriges enda VM-medalj i alpina VM i Åre. Vilken valör?

Nästa fråga

2 av 11

Placeringen. André Myhrer jagade också VM-medalj, men hamnade långt ifrån pallen. På vilken plats kom Myhrer?

Nästa fråga

3 av 11

Antalet. Lindsey Vonn avslutade sin fantastiska karriär i Åre med medalj. Men amerikanskan lyckades aldrig slå Ingemar Stenmarks rekord i världscupen med 86 segrar. Hur gånger vann Vonn i världscupen?

Nästa fråga

4 av 11

Finalparet. SM-finalen i bandy spelas den 23 mars i Uppsala. Men redan nu är det klart vilka som möts i damfinalen. Vilket är finalparet?

Nästa fråga

5 av 11

Mästarna. Frölunda vann Champions Hockey League för tredje gången. Vilket lag var det Göteborgslaget mötte i finalen?

Nästa fråga

6 av 11

Staden. Hammarbys fotbollsherrar fick bara oavgjort mot Eskilsminne i Svenska cupen. Från vilken stad kommer Eskilsminne?

Nästa fråga

7 av 11

Klubben. Skarpskytten Emil Bemström har gjort succé i SHL och gjorde även mål när han debuterade i Tre Kronor i Beijer Hockey Games. I vilken klubb spelar Bemström?

Nästa fråga

8 av 11

Trean. Frida Karlssons stora genombrott under skid-VM i Seefeld kan ingen ha missat. Hon var bara tolv sekunder bakom Therese Johaug på 10 kilometer klassiskt. Vem tog bronset?

Nästa fråga

9 av 11

Paret. Stina Nilsson och Maja Dahlqvist tog VM-guld i sprintstafett. Men det svenska herrlaget blev utan. Vem var det som bildade par med Calle Halfvarsson?

Nästa fråga

10 av 11

Målskytten. Sveriges fotbollsdamer laddar för VM och besegrade Schweiz i Algarve Cup med 4-1. Vad heter spelaren som gjorde tre av målen?

Nästa fråga

11 av 11

Londonlaget. Malmö FF stötte på patrull i Europa League–fotbollen. Vilket Londonlag slog ut skåningarna i sextondelsfinalen?

Du har svarat på 0 av 11 frågor