Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-28 14:24

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/frida-karlsson-om-turbulensen-i-landslaget-alla-har-mer-eller-mindre-paverkats/

SPORT

Frida Karlsson om turbulensen i landslaget: ”Alla har mer eller mindre påverkats”

Frida Karlsson tycker att det varit ”rörigt” i landslaget men har inga tankar att bryta sig ur och bilda ett eget team.
Frida Karlsson tycker att det varit ”rörigt” i landslaget men har inga tankar att bryta sig ur och bilda ett eget team. Foto: Johanna Lundberg/Bildbyrån

Frida Karlsson tycker att det varit rörigt i landslaget men hon har inga tankar på att hoppa av landslaget för att bilda ett eget team.

– Alla har mer eller mindre påverkats. Jag tycker att jag varit duktig på att skärma av och bara koncentrera mig på det jag ska göra, säger Karlsson.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.