Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-07-03 12:43

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/grasmattan-pa-friends-byts-ut-efter-kritik/

Sport

Gräsmattan på Friends byts ut efter kritik

Gräset höll inte bra kvalité i mötet AIK-Malmö FF – ny byts mattan på Friends arena ut.
Gräset höll inte bra kvalité i mötet AIK-Malmö FF – ny byts mattan på Friends arena ut. Foto: Johanna Lundberg/Bildbyrån

Både spelare och ledare var rejält missnöjda med kvaliteten på gräsmattan under söndagens fotbollsallsvenska match mellan AIK och Malmö FF på Friends arena.

TT Text

Nu kommer mattan att bytas ut.

– Vi delar uppfattningen och byter gräs i veckan. Jag kan inte kommentera var den nya mattan kommer ifrån, men vi kommer att lägga den bästa vi får tag på, säger Fredrik Cornell, chef för Arenabolaget i Solna, till TV4:s Fotbollskanalen.

AIK:s klubbdirektör Björn Wesström gläds åt beslutet.

– Jag är övertygad om att alla har högre ambition än så som det var i går, säger Wesström.

Ämnen i artikeln

Fotboll
AIK Fotboll

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt