Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-11-29 21:36

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/hammarbys-islanningar-redo-for-allsvenskan/

Sport

Hammarbys islänningar redo för allsvenskan

Hammarbys islänning Birkir Már Sævarsson gjorde succé i EM, och är nu tillbaka på Årsta IP och tränar. Bredvid planen har en Hammarbyentusiast ställt upp sin Harleyhoj. Sedan 70-talet har han bett A-lagsspelare i Hammarby att posera för hans kamera. Bilden printas sedan ut och sätts på en egenhändigt grönmålad ölburk. Burken ger han sedan till spelaren.
Hammarbys islänning Birkir Már Sævarsson gjorde succé i EM, och är nu tillbaka på Årsta IP och tränar. Bredvid planen har en Hammarbyentusiast ställt upp sin Harleyhoj. Sedan 70-talet har han bett A-lagsspelare i Hammarby att posera för hans kamera. Bilden printas sedan ut och sätts på en egenhändigt grönmålad ölburk. Burken ger han sedan till spelaren. Foto: Lotta Härdelin

Från EM-kvartsfinal till bortamatch mot Häcken – det är minst sagt skilda världar för Hammarbys två islänningar som i dag är tillbaka i allsvenskan efter succén i Frankrike.

– Men det var mindre skillnad än vad folk tror, säger ytterbacken Birkir Mar Saevarsson.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in