Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-12 10:58

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/hemmaplan-vacker-hansons-lust-att-tavla/

SPORT

Hemmaplan väcker Hansons lust att tävla

Om det är någon som har hemma­plan i Nordea Masters är det Peter Hanson. ”Jag har många minnen härifrån”, säger det svenska golfproffset som växte upp bara några kilometer längre bort.
Om det är någon som har hemma­plan i Nordea Masters är det Peter Hanson. ”Jag har många minnen härifrån”, säger det svenska golfproffset som växte upp bara några kilometer längre bort. Foto: Petter Arvidsson

Diskbråcket ställer fortfarande till problem för Peter Hanson. Smärtorna kommer och går. Träningen blir lidande, men lusten att tävla är fortfarande stor för det svenska golfproffset.
”Jag hoppas att situationen att vara här ska hjälpa mig”, säger 36-åringen inför torsdagens inledande rond i Nordea Masters

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.